Zitjes en de bowlingbanen - routebeschrijving

Routebeschrijving

Route 1 Afslag Delft

Na de afslag rijdt u richting Delft (Oostpoortweg). Bij de tweede stoplichten (T-splitsing) slaat u rechtsaf (Stalpaert v.d. Wieleweg). U rijdt bij de direct daarop volgende stoplichten rechtdoor en blijft rechtdoor rijden tot de volgende stoplichten. U slaat linksaf (Maria Duystlaan), rijdt over de brug over het kanaal (Koepoortbrug) en meteen na de brug slaat u rechtsaf (Oosterstraat). U blijft rechtdoor rijden tot een vluchtheuvel u de weg verspert, slaat linksaf en vervolgens rechtsaf de Paardenmarkt op.

 

Route 2 Afslag Delft-Noord (Vooral aanbevolen voor touringcars)

Vanaf de A13 kiest u voor afrit 8, Delft Noord. U rijdt nu de Vrijebanselaan op. Hou de linker rijstrook aan. Bij de verkeerslichten slaat u linksaf om de Vrijebanselaan te vervolgen. U rijdt nu parallel aan de trambaan. Bij de T-splitsing met de verkeerslichten slaat u wederom linksaf. Vervolg de weg (u komt een aantal verkeerlichten tegen waar u rechtdoor gaat) tot u over een brug gaat met in het midden de trambaan. sorteer links voor. Bij de verkeerslichten slaat u links af de Nieuwe Plantage op. Vervolg de weg tot u rechts af moet slaan om de Paardenmarkt op te rijden. Hier zijn een aantal parkeerplaatsen voor touringcars aanwezig.

Download de plattegrond met de routebeschrijving via afslag Delft Noord.

 

Gasterij ‘t karrewiel is gelegen aan de Paardenmarkt, een historisch plein en het enige grote parkeerterrein in de Delftse binnenstad. Ook kunt u uw auto parkeren in de Koepoortgarage of een van de omliggende wijken zoals de Bomenwijk. U bent dan op ca. 7 minuten loopafstand van Gasterij 't Karrewiel.

Bowling Restaurant Ontdek Delft Binnen activiteiten

Bowling

Openingstijden
Maandag
18:00 - 00:00 uur
Dinsdag
15:00 - 00:00 uur
Woensdag
13:00 - 00:00 uur
Donderdag
15:00 - 00:00 uur
Vrijdag
13:00 - 01:00 uur
Zaterdag
13:00 - 01:00 uur
Zondag
11:00 - 22:00 uur

* Buiten deze openingstijden zijn wij in overleg geopend voor dagtochten, groepen en scholen.
* Hemelvaartdag 9 mei: gesloten.
* 1e en 2e Pinksterdag: van 11:00 - 22:00 uur geopend.
* Onze openingstijden zijn onder voorbehoud. Als het rustig is kunnen we eerder dicht gaan.