Groep vrienden verkleed voor thema diner
Misterieuze vroeg verbergt haar gezicht - Who Dunnit Thema Diner
Party groep bij Gasterij 't Karrewiel - Thema Diner
Detectieve spullen zoals Sherlock Holmes gebruikte - Thema Diner
Vrienden verkleed voor een thema dinner
Privé detectieve - wie heeft het gedaan? Thema Diner

THEMA
DINERS

Thema diners

Zin in iets meer actie aan tafel? Dan zijn onze thema diners echt iets voor u! Onze thema diners zijn zeer geschikt als teamuitje, teambuilding of familie uitje. De pret begint al van te voren wanneer u onze uitnodigingen ontvangt met de diverse karakters die in het spel voorkomen. U mag zelf van te voren de rollen verdelen, zo kan iedereen zich vast inleven in zijn of haar karakter. Op de avond zelf wordt dit opgepakt door onze ervaren spelleidster die u gegarandeerd een hilarische avond zal bezorgen.

 

Het ‘Who Dunnit’ spel

Genietend van een heerlijk diner speelt uw samen met uw tafelgenoten dit intrigerende spel waarin een mysterieuze moord centraal staat. Iedereen is verdacht, maar wie heeft een motief, een wankelend alibi of komt net iets te geloofwaardig over? De spelleidster begeleid het spel met tips en opdrachten, aan u de opdracht om via tactische vragen en slinkse omwegen uw tafelgenoten te misleider en de moordenaar te ontmaskeren.

 

Het Big Secret spel

Iedere deelnemer draagt een schokkend met zich mee, en zal er alles aan doen om dit geheim van de buitenwereld verborgen te houden. Aan u de taak om zoveel mogelijk geheimen van de tafelgenoten te onthullen. De spelleidster licht een tipje van de sluier op door het uidelen van tips, opdrachten en verse roddels die het spel steeds een andere wending geven. Voordat u het weet raakt u verstrikt in een wereld van smoezen, leugens en intriges.

 

Het thema diner arrangement is inclusief uitnodigingen, een welkomstcocktail, 2 consumptiemunten, een spelleidster, een driegangen luxe a la carte menu, koffie of thee met Bon Bons.

Prijs per persoon: € 48,95

Minimaal 8 personen

Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6876
Download
onze brochure

Stel een vraag

Vul het formulier in om uw vraag te stellen. Als u het vraag/opmerkingen-veld leeg laat, dan nemen we contact me u op.
We streven ernaar u binnen een paar dagen van antwoord te voorzien.