Gegrilt vlees
Proosten met glazen wijn
Vis op de bakplaat
Shaslicks op de barbecue
Garnalen op een stokje

BEDRIJVEN SPECIAL
ARRANGEMENT

WELKOMST-
COCKTAIL
1 UUR
GRATIS
BOWLEN
GRILL
PROEVERIJ
3
CONSUMPTIE
MUNTEN
KOFFIE
MET
BON BONS
DELFTS-
BLAUW
GESCHENKJE

Bedrijven Special arrangement

Onbeperkt, avondvullend en passend voor iedereen

In verband met de huidige restricties van de overheid hebben wij besloten om ons Grill Restaurant en Bistro voorlopig gesloten te houden. Zo gauw wij ons restaurant weer openen zullen wij dit op onze site en via social media bekend maken! Bowlen, kinderfeestjes en puzzeltochten zijn wel mogelijk. Ook denken wij graag met u mee om na of voor 1 van onze activiteiten bij een ander restaurant in Delft te dineren.

 


Prijzen

Zondag t/m donderdag

Volwassenen
€ 35,95 per persoon
65-plussers
€ 33,95 per persoon


Vrijdag en zaterdag

Volwassenen
€ 39,95 per persoon
65-plussers
€ 36,95 per persoon

 

Versterk de teamgeest van uw medewerkers of relaties tijdens een compleet verzorgde avond.

Wij ontvangen u met een welkomstcocktail. Tijdens het moonlight bowlen zetten wij een heerlijk Grill-Proeverij diner voor u klaar. Ook krijgt u 3 consumptiemunten per persoon. De avond wordt afgesloten met koffie/thee met bonbons en een typisch Delftsblauw geschenkje.

 

Voorgerecht

Vooraf serveren wij een hapje van de Chef en heeft u de keuze uit drie ambachtelijke soepen, geserveerd met stokbrood, alioli, tapenade en kruidenboter.

Grill-Proeverij

Als hoofdgerecht serveren wij u een combinatie van barbecueën, gourmetten, spiderpan of grillen op een steen* met verschillende soorten vlees, bakgroenten, bijlagen en knapperige frietjes. Is er iets op, bestel meer bij onze bediening, want het is natuurlijk helemaal onbeperkt!

Ook staat er voor u een uitgebreide saladebuffet klaar, met onder andere diverse salades, sauzen, warme en koude gerechten. Ook staat er een kok in het restaurant voor diverse soorten vis te bakken,

*Kijk onderaan de pagina voor de uitleg van de grillkeuzes.

Dessert

(Volwassene: + € 2,50 p.p.)

Als dessert bieden wij u een gevarieerd dessertbuffet met diverse soorten ijs, heerlijke vruchten, kazen en zoete variaties aan.


Bent u vegetarisch? Heeft u dieetwensen? Eet u graag halal? Dit is geen probleem voor Gasterij ‘t Karrewiel. Wel graag even van te voren doorgeven!

 

Prijzen

Zondag t/m donderdag

Volwassenen
€ 35,95 per persoon
65-plussers
€ 33,95 per persoon

 

Vrijdag en zaterdag

Volwassenen
€ 39,95 per persoon
65-plussers
€ 36,95 per persoon

 

Aanrader: Breid het arrangement uit met een Pubquiz onder begeleiding van een professionele quizmaster.

 

Grillkeuzes Grill Proeverij

BarbecueTafel Barbecue

Een echte houtkool barbecue zoals we die van buiten kennen, maar dan lekker binnen en ook nog eens rookvrij! Door de geperste houtskoolpatronen krijgt het vlees en de groenten de echte originele barbecuesmaak. Komt u met ons het zomer gevoel naar binnen halen?

 

GourmettenGourmetten

Gourmetten met de kleine pannetjes kennen we allemaal, waarschijnlijk omdat zo ontzettend lekker is en er eindeloos veel mogelijkheden mee zijn.  Zo kunnen met de pannetjes niet alleen heerlijk het vlees en de groenten bereid worden, maar ook kinderen worden echte koks met het bakken van hamburgertjes en pannenkoekjes. Bij gourmetten komt uw eten niet in aanraking met ander voedsel, daarom is het ook ideaal voor mensen met een dieet of allergie.

 

SteengrillenSteengrillen

Steengrillen is een heerlijke manier van grillen. Voor het grillen wordt de steen bestrooid met zout, dit om te voorkomen dat het vlees en de groenten aan de hete  steen blijven plakken. Het vlees en de groenten worden namelijk bereid op een steen van 300 graden. Het vlees en de groenten worden heerlijk mals omdat ze op een snelle manier gegrild worden op de hete steen.

 

Grill panGrillpan

Door de anti-aanbaklaag en het reliëf in deze grillpan is het niet nodig om olie of boter te gebruiken. Ook loopt het overtollige vet van het vlees door een gat in het midden van de pan weg. Bij deze manier van grillen blijft het vlees extra sappig en wordt het eten vetarm bereid. Laat u verrassen door deze manier van vetarm grillen.

 

FondueFondue & raclette

U heeft de keuze uit verschillende soorten kaasfondue, vlees- of visfondue. Ook kunt u bij ons echt Zwitsers racletten! U kunt zelf de verschillende seizoensgroenten bereiden op verrassend smakelijke manieren! Het fonduen is heel goed te combineren met grillen en zeer geschikt voor vegetariërs.

Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6876
Download
onze brochure

Stel een vraag

Vul het formulier in om uw vraag te stellen. Als u het vraag/opmerkingen-veld leeg laat, dan nemen we contact me u op.
We streven ernaar u binnen een paar dagen van antwoord te voorzien.