Grill met vlees als onderdeel van de grill-proeverij combinatie
Groep dames aan tafel heffen hun glas en proosten
Vis wordt gebakken op de bakplaat
In De Spelerij kunnen uw kinderen onder onze begeleiding lekker spelen - Gasterij 't Karrewiel
Kaasfondue pan en twee glazen witte wijn
Gourmet plaat met vlees, ui en paprika als onderdeel van de Grill-Proeverij Combinatie
Garnalen op een grill plaat

GRILL-PROEVERIJ
ARRANGEMENT

1 UUR
GRATIS
BOWLEN
Pizzarette
PIZZARETTE
Tafel barbecue
TAFELBBQ
De Spelerij
Steengrill
STEENGRILL
Gourmet
GOURMET

Grill Proeverij arrangement

Onbeperkt, avondvullend en ouderwets gezellig

In verband met de huidige restricties van de overheid hebben wij besloten om ons Grill Restaurant en Bistro voorlopig gesloten te houden. Zo gauw wij ons restaurant weer openen zullen wij dit op onze site en via social media bekend maken! Bowlen, kinderfeestjes en puzzeltochten zijn wel mogelijk. Ook denken wij graag met u mee om na of voor 1 van onze activiteiten bij een ander restaurant in Delft te dineren.

Prijzen

Zondag t/m donderdag

Volwassenen
€ 24,95 per persoon
65-plussers
€ 21,95 per persoon
Kinderen 6 t/m 12 jaar
€ 12,95 per persoon
Kinderen t/m 5 jaar
gratis

 

Vrijdag en zaterdag

Volwassenen
€ 29,95 per persoon
65-plussers
€ 25,95 per persoon
Kinderen 6 t/m 12 jaar
€ 14,95 per persoon
Kinderen t/m 5 jaar
gratis

 

Een heerlijk gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega’s voor maar € 24,95 per persoon. Bij het Grill Proeverij arrangement krijgt u een uur gratis bowlen en een heerlijk, onbeperkt Grill-Proeverij grilldiner, bij het diner kunt u genieten van smakelijke voorgerechten, onbeperkt vlees, vis van de plaat en een uitgebreide keuze aan bijlagen, dit alles terwijl de kinderen zich vermaken in de Spelerij.  

Voorgerecht

Een verassing van de Chef, de keuze uit 3 heerlijke soepen, geserveerd met versgebakken stokbrood, tapenade, alioli en kruidenboter.

Hoofdgerecht

Een uitgekiende combinatie van aan tafel steengrillen, gourmetten, barbecueën of grillen op de Spiderpan, met verschillende soorten vlees, bakgroenten, bijlagen en knapperige frietjes.

Er staat een uitgebreide saladebar voor u klaar, u kunt bij de kok vis op de plaat laten grillen, of extra vlees en bijlagen kiezen. Een groot assortiment koude en warme sauzen en de pizzarette maken alles compleet.

Dessert

(Volwassenen: + € 2,50 p.p.; kinderen: + € 1,50 p.p.)

Ter afsluiting bieden wij u een zeer gevarieerd dessertbuffet met verschillende smaken ijs, vruchten, kaas en diverse zoete variaties.

Bent u vegetarisch? Heeft u dieetwensen? Eet u graag halal? Dit is geen probleem voor Gasterij ‘t Karrewiel. Wel graag even van te voren doorgeven!

 

Prijzen

Zondag t/m donderdag

Volwassenen
€ 24,95 per persoon
65-plussers
€ 21,95 per persoon
Kinderen 6 t/m 12 jaar
€ 12,95 per persoon
Kinderen t/m 5 jaar
gratis

 

Vrijdag en zaterdag

Volwassenen
€ 29,95 per persoon
65-plussers
€ 25,95 per persoon
Kinderen 6 t/m 12 jaar
€ 14,95 per persoon
Kinderen t/m 5 jaar
gratis

 

Grillkeuzes

SteengrillenSteengrill

Steengrillen is het grillen van vlees en groenten op een steen van 300 graden. Het is een heerlijke manier van grillen waarbij het vlees en de groenten op een snelle manier gegrild worden en daardoor heerlijk mals van de hete steen komen. Om te voorkomen dat de gerechten door de hoge temperatuur aan de steen vast blijven zitten, wordt de steen met zout bestrooid.

 

GourmettenGourmetten

Lekker ouderwets gourmetten met kleine pannetjes. Door de kleine pannetjes zijn de grillmogelijkheden eindeloos, u kunt in de pannetjes niet alleen heerlijk het vlees en de groenten bereiden, maar de kinderen kunnen er ook lekkere pannenkoeken in bakken. Ook is gourmet ideaal voor mensen met mensen met een dieet of allergie, dit omdat door het pannetje het eten niet in aanraking komt met ander voedsel.

 

BarbecueTafelbarbecue

Wij halen het zomergevoel naar binnen met onze nieuwe tafelbarbecue. Deze barbecue zorgt ervoor dat uw vlees en groenten heerlijk smaken. Door de houtskoolpatronen, krijgt u de echte barbecue smaak zoals u dat gewend bent van de buiten barbecue, alleen dan ook nog eens rookvrij.

 

GrillpanGrill pan

Door de anti-aanbaklaag en het reliëf in deze grillpan is het niet nodig om olie of boter te gebruiken. Ook loopt het overtollige vet van het vlees door een gat in het midden van de pan weg. Bij deze manier van grillen blijft het vlees extra sappig en wordt het eten vetarm bereid. Laat u verrassen door deze manier van vetarm grillen.

 

FondueFondue & raclette

U heeft de keuze uit verschillende soorten kaasfondue, vlees- of visfondue. Ook kunt u bij ons echt Zwitsers racletten! U kunt zelf de verschillende seizoensgroenten bereiden op verrassend smakelijke manieren! Het fonduen is heel goed te combineren met grillen en zeer geschikt voor vegetariërs.

Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6876
Download
onze brochure

Stel een vraag

Vul het formulier in om uw vraag te stellen. Als u het vraag/opmerkingen-veld leeg laat, dan nemen we contact me u op.
We streven ernaar u binnen een paar dagen van antwoord te voorzien.