Kind kijkt door het bevroren raam - Kerstavond arrangement Gasterij 't Karrewiel
Groep vrienden met kerstversiering proosten - kerstavond arrangement Gasterij 't Karrewiel
Groep vrienden met kerstmutsen op gooien snippers - kerstavond arrangement Gasterij 't Karrewiel
1 UUR
GRATIS
BOWLEN
Kerstman gezicht
Tafel barbecue
TAFELBBQ
De Spelerij
Steengrill
STEENGRILL
Gourmet
GOURMET

Kerstavond arrangement

Onbeperkt genieten tijdens Kerstavond

Ook met kerstavond komt u bij Gasterij ’t Karrewiel komt al helemaal in de kerstsfeer. Laat u lekker verwennen tijdens een compleet verzorgde avond uit en kom al helemaal in de kerstsfeer.

Bij binnenkomst proeft u al de kerstsfeer in ons gezellig versierde pand, alles in de sfeer van kerst, van de prachtige versiering, de gezellig kerstmuziek en de vrolijke kerstman. U wordt door ons in de watten gelegd verzorgen van binnenkomst tot vertrek. U krijgt een heerlijk onbeperkt kerst grilldiner met een uur bowlen, ook komt de kerstman aan tafel met zijn leuke liedjes en uiteraard cadeautjes voor de kinderen. Ook kunnen de kinderen tijdens uw bezoek komen spelen in onze Spelerij met kindermeisje.

 

U kunt ons kerstavond arrangement alleen telefonisch reserveren op 015 213 6876!

 

Kerstdiner

Voorgerecht

Het driegangen kerstavond diner begint met een heerlijke verrassing van de chef en versgebakken flatbread met smeersels aan tafel. Kies en pimp een heerlijke soep in onze soephoek..

Hoofdgerecht

Het hoofdgerecht is gezellig grillen aan tafel met de keuze uit steengrillen, gourmetten, barbecueën of grillen op de Spiderpan, hier zitten diverse soorten vlees, bakgroenten, bijlagen en knapperige frietjes bij.

Er staat een uitgebreide ‘Make your own salad’ bar voor u klaar, ook kunt u bij de kok vis op de plaat laten grillen.

Dessert

Om alles compleet te maken bieden wij ter afsluiting een zeer gevarieerd dessertbuffet aan, met verschillende smaken ijs, een chocoladefontein en diverse zoete variaties.

 

Bent u vegetarisch? Heeft u dieetwensen? Eet u graag halal? Dit is geen probleem voor Gasterij ‘t Karrewiel. Wel graag even van te voren doorgeven!

 

Prijzen

Inclusief 1 uur bowlen
Volwassenen
€ 43,95 per persoon
65-plussers
€ 41,95 per persoon
Kinderen 6 t/m 12 jaar
€ 21,95 per persoon
Kinderen t/m 5 jaar
gratis

 

 

Grillkeuzes

SteengrillenSteengrill

Steengrillen is het grillen van vlees en groenten op een steen van 300 graden. Het is een heerlijke manier van grillen waarbij het vlees en de groenten op een snelle manier gegrild worden en daardoor heerlijk mals van de hete steen komen. Om te voorkomen dat de gerechten door de hoge temperatuur aan de steen vast blijven zitten, wordt de steen met zout bestrooid.

 

GourmettenGourmetten

Lekker ouderwets gourmetten met kleine pannetjes. Door de kleine pannetjes zijn de grillmogelijkheden eindeloos, u kunt in de pannetjes niet alleen heerlijk het vlees en de groenten bereiden, maar de kinderen kunnen er ook lekkere pannenkoeken in bakken. Ook is gourmet ideaal voor mensen met mensen met een dieet of allergie, dit omdat door het pannetje het eten niet in aanraking komt met ander voedsel.

 

BarbecueTafelbarbecue

Wij halen het zomergevoel naar binnen met onze nieuwe tafelbarbecue. Deze barbecue zorgt ervoor dat uw vlees en groenten heerlijk smaken. Door de houtskoolpatronen, krijgt u de echte barbecue smaak zoals u dat gewend bent van de buiten barbecue, alleen dan ook nog eens rookvrij.

 

GrillpanGrill pan

Door de anti-aanbaklaag en het reliëf in deze grillpan is het niet nodig om olie of boter te gebruiken. Ook loopt het overtollige vet van het vlees door een gat in het midden van de pan weg. Bij deze manier van grillen blijft het vlees extra sappig en wordt het eten vetarm bereid. Laat u verrassen door deze manier van vetarm grillen.

 

FondueKaasfondue

Heerlijke kaasfondue met stokbrood en verschillende seizoensgroenten! Het fonduen is heel goed te combineren met grillen en zeer geschikt voor vegetariërs.

Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6876
Download
onze brochure

Stel een vraag

Vul het formulier in om uw vraag te stellen. Als u het vraag/opmerkingen-veld leeg laat, dan nemen we contact me u op.
We streven ernaar u binnen een paar dagen van antwoord te voorzien.

Bowling Restaurant Ontdek Delft Binnen activiteiten

Bowling

Openingstijden vanaf september 2023
Maandag
18:00 - 00:00 uur
Dinsdag
15:00 - 00:00 uur
Woensdag
13:00 - 00:00 uur
Donderdag
15:00 - 00:00 uur
Vrijdag
13:00 - 01:00 uur
Zaterdag
13:00 - 01:00 uur
Zondag
11:00 - 22:00 uur

* Buiten deze openingstijden zijn wij in overleg geopend voor dagtochten, groepen en scholen.
* Onze openingstijden zijn onder voorbehoud. Als het rustig is kunnen we eerder dicht gaan.