Kind geeft jonger kind een gekleurd ei - Paasdiner arrangement Gasterij 't Karrewiel
1 UUR
GRATIS
BOWLEN
Pizzarette
PIZZARETTE
Tafel barbecue
TAFELBBQ
De Spelerij
Steengrill
STEENGRILL
Gourmet
GOURMET

Paasdiner arrangement

Onbeperkt en lekker gevarieerd

Een heerlijk gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega's op 1ste of 2de Paasdag. Bij het Grill Proeverij paasarrangement krijgt u een heerlijk onbeperkt Grill Proeverij grilldiner. Bij het diner kunt u genieten van smakelijke voorgerechten, onbeperkt vlees, vis van de plaat en een uitgebreide keuze aan bijlagen. Dit alles terwijl de kinderen zich vermaken in onze Spelerij.

 

Paasdiner

Voorgerecht

U start met een heerlijke verrassing van de chef en versgebakken stokbrood met smeersels aan tafel. Ook mag u in onze soephoek een heerlijke soep uitkiezen en pimpen met diverse ingrediënten.

Hoofdgerecht

Na het voorgerecht steken wij de grill op tafel voor u aan met de keuze uit een uitgekiende combinatie van steengrillen, gourmetten, barbecueën of grillen op de Spiderpan. Voor bij het grillen worden er aan tafel verschillende soorten vlees, bakgroenten en knapperige frietjes geserveerd.

Voor de kinderen staat er ook een pizzarette klaar waar ze hun eigen mini-pizza's kunnen maken!

Dessert

(Volwassenen: + € 4,25 p.p.; kinderen: + € 3,00 p.p.)

Ter afsluiting bieden wij u een zeer gevarieerd dessertbuffet met verschillende smaken ijs, een chocoladefontein en diverse zoete variaties.

Bowlen

1 uur bowlen is inclusief! Er kan met maximaal 6 personen op 1 baan gespeeld worden. Voor de allerkleinsten hebben wij uiteraard hekjes voor de goten en een glijbaan voor de bowlingballen.

 

Bent u vegetarisch? Heeft u dieetwensen? Eet u graag halal? Dit is geen probleem voor Gasterij ‘t Karrewiel. Wel graag even van te voren doorgeven!

 

U kunt ons paasdiner arrangement alleen telefonisch reserveren op 015 213 6876!

 

Prijzen

Inclusief 1 uur bowlen
Volwassenen
€ 34,95 per persoon
65-plussers
€ 32,95 per persoon
Kinderen 6 t/m 12 jaar
€ 18,95 per persoon
Kinderen t/m 5 jaar
gratis

 

 

Grillkeuzes

SteengrillenSteengrill

Steengrillen is het grillen van vlees en groenten op een steen van 300 graden. Het is een heerlijke manier van grillen waarbij het vlees en de groenten op een snelle manier gegrild worden en daardoor heerlijk mals van de hete steen komen. Om te voorkomen dat de gerechten door de hoge temperatuur aan de steen vast blijven zitten, wordt de steen met zout bestrooid.

 

GourmettenGourmetten

Lekker ouderwets gourmetten met kleine pannetjes. Door de kleine pannetjes zijn de grillmogelijkheden eindeloos, u kunt in de pannetjes niet alleen heerlijk het vlees en de groenten bereiden, maar de kinderen kunnen er ook lekkere pannenkoeken in bakken. Ook is gourmet ideaal voor mensen met mensen met een dieet of allergie, dit omdat door het pannetje het eten niet in aanraking komt met ander voedsel.

 

BarbecueTafelbarbecue

Wij halen het zomergevoel naar binnen met onze nieuwe tafelbarbecue. Deze barbecue zorgt ervoor dat uw vlees en groenten heerlijk smaken. Door de houtskoolpatronen, krijgt u de echte barbecue smaak zoals u dat gewend bent van de buiten barbecue, alleen dan ook nog eens rookvrij.

 

GrillpanGrill pan

Door de anti-aanbaklaag en het reliëf in deze grillpan is het niet nodig om olie of boter te gebruiken. Ook loopt het overtollige vet van het vlees door een gat in het midden van de pan weg. Bij deze manier van grillen blijft het vlees extra sappig en wordt het eten vetarm bereid. Laat u verrassen door deze manier van vetarm grillen.

 

Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6876
Download
onze brochure

Stel een vraag

Vul het formulier in om uw vraag te stellen. Als u het vraag/opmerkingen-veld leeg laat, dan nemen we contact me u op.
We streven ernaar u binnen een paar dagen van antwoord te voorzien.

Bowling Restaurant Ontdek Delft Binnen activiteiten

Restaurant

Maandag
gesloten *
Dinsdag
gesloten *
Woensdag
12:00 - 18:00 uur
Donderdag
15:00 - 23:00 uur
Vrijdag
13:00 - 23:30 uur
Zaterdag
12:00 - 23:30 uur
Zondag
12:00 - 22:00 uur

* Voor gezelschappen boven de 20 personen zijn wij ook geopend op maandag, dinsdag en woensdagavond.
* Voor onze lunches i.c.m. met een dagtocht maken wij gebruik van andere openingstijden, kijk hiervoor op www.uitindelft.nl.