Vier vrienden op de grond met bowlingballen
Steengrillen als onderdeel van de Grill Proeverij Combinatie
Kaasfondue met brood
Groene bowlingbal en bowlingpins

STUDENTENGRILL / ONBEPERKT RIBS
ARRANGEMENT

Studentgrill / onbeperkt Ribs

Heerlijk en ouderwets gezellig

In verband met de huidige restricties van de overheid hebben wij besloten om ons Grill Restaurant en Bistro voorlopig gesloten te houden. Zo gauw wij ons restaurant weer openen zullen wij dit op onze site en via social media bekend maken! Bowlen, kinderfeestjes en puzzeltochten zijn wel mogelijk. Ook denken wij graag met u mee om na of voor 1 van onze activiteiten bij een ander restaurant in Delft te dineren.

Wilt u lekker uit eten met een uur bowlen maar dan voor een kleine prijs?

Met het Studentgrill/onbeperkt Ribs arrangement bieden wij u die mogelijkheid!

 

Op zondag t/m donderdag

Het arrangement is inclusief een uur bowlen en een grilldiner van 1,5 uur met een hoofdgerecht in de vorm grillen aan tafel met heerlijke frietjes, salade en een uitgebreide keuze aan sauzen.

U kunt kiezen tussen steengrillen, gourmetten, barbecueën of grillen op de spiderpan, kaasfonduen of racletten.

Prijs per persoon: € 18,50

 

Op woensdag en donderdag

Het arrangement is inclusief een uur bowlen en onbeperkt spareribs aan tafel met stokbrood met smeersels, heerlijke frietjes en salade.

Prijs per persoon: € 18,50

 

Op woensdag en donderdag is dit arrangement extra leuk omdat wij dan vanaf 20:00 gaan Oranje Pin Bowlen met leuke prijzen.

 

Grillkeuzes Studentgrill

BarbecueTafel Barbecue

Een echte houtkool barbecue zoals we die van buiten kennen, maar dan lekker binnen en ook nog eens rookvrij! Door de geperste houtskoolpatronen krijgt het vlees en de groenten de echte originele barbecuesmaak. Komt u met ons het zomer gevoel naar binnen halen?

 

GourmettenGourmetten

Gourmetten met de kleine pannetjes kennen we allemaal, waarschijnlijk omdat zo ontzettend lekker is en er eindeloos veel mogelijkheden mee zijn.  Zo kunnen met de pannetjes niet alleen heerlijk het vlees en de groenten bereid worden, maar ook kinderen worden echte koks met het bakken van hamburgertjes en pannenkoekjes. Bij gourmetten komt uw eten niet in aanraking met ander voedsel, daarom is het ook ideaal voor mensen met een dieet of allergie.

 

SteengrillenSteengrillen

Steengrillen is een heerlijke manier van grillen. Voor het grillen wordt de steen bestrooid met zout, dit om te voorkomen dat het vlees en de groenten aan de hete  steen blijven plakken. Het vlees en de groenten worden namelijk bereid op een steen van 300 graden. Het vlees en de groenten worden heerlijk mals omdat ze op een snelle manier gegrild worden op de hete steen.

 

Grill panGrillpan

Door de anti-aanbaklaag en het reliëf in deze grillpan is het niet nodig om olie of boter te gebruiken. Ook loopt het overtollige vet van het vlees door een gat in het midden van de pan weg. Bij deze manier van grillen blijft het vlees extra sappig en wordt het eten vetarm bereid. Laat u verrassen door deze manier van vetarm grillen.

 

FondueFondue & raclette

U heeft de keuze uit verschillende soorten kaasfondue, vlees- of visfondue. Ook kunt u bij ons echt Zwitsers racletten! U kunt zelf de verschillende seizoensgroenten bereiden op verrassend smakelijke manieren! Het fonduen is heel goed te combineren met grillen en zeer geschikt voor vegetariërs.

Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6876
Download
onze brochure

Stel een vraag

Vul het formulier in om uw vraag te stellen. Als u het vraag/opmerkingen-veld leeg laat, dan nemen we contact me u op.
We streven ernaar u binnen een paar dagen van antwoord te voorzien.