In De Spelerij vervelen uw kinderen onder onze begeleiding nooit - Voorzieningen
zitjes en bowlingbanen van Gasterij 't Karrewiel
Gratis wifi bij Gasterij 't Karrewiel - voorzieningen

Voorzieningen

Gasterij 't Karrewiel

 

Bereikbaarheid

Gasterij 't Karrewiel is gevestigd aan de rand van het historische centrum van Delft. In veel steden is het centrum lastig bereikbaar. Bij ons heeft u hier echter geen last van. Wij hebben een parkeerterrein voor de deur, met speciale plekken voor grote touringcars. U stapt dus uit de auto of de bus en staat direct bij ons op de stoep.
Een routebeschrijving vindt u hier.

 

Rolstoelvriendelijk (toegankelijkheid)

Bij Gasterij 't Karrewiel draait het allemaal om u. Hierom is ons hele pand voor iedereen toegankelijk. Zo voelt u zich met uw hele gezelschap bij ons thuis. Met uw rolstoel of kinderwagen kunt u dus gewoon het hele pand door. Een invalide toilet of plek om de baby te verschonen is vanzelfsprekend aanwezig.
Heeft u hierover nog vragen, of een ongebruikelijk verzoek, neemt u dan contact met ons op.

 

Gratis Wifi

Plaats uw leukste foto's op uw facebook, instagram of verstuur deze via WhatsApp met onze gratis wifi. U heeft geen toegangscode nodig. Ook wordt u niet om gegevens gevraagd door een derde partij. Dat is onderdeel van onze gastvrijheid.

 

De Spelerij

U kent het wel: de kinderen willen tijdens het eten van tafel. Lastig, als u in een restaurant zit! Maar bij Gasterij 't Karrewiel kunt u rustig dineren én de kinderen hun gang laten gaan.
Onze kinderruimte De Spelerij is tijdens het diner en tijdens de speciale kindermiddagen geopend. De kids kunnen zich hier onder onze begeleiding vermaken. Met o.a. tekenen, film kijken, verkleden en gamen. U kunt dus rustig van uw diner genieten en wij zorgen voor de rest.

 

Bowling Restaurant Visit Delft Indoor activities

Bowling

Opening hours
Monday
Closed
Tuesday
15:00 - 00:00 hrs
Wednesday
13:00 - 00:00 hrs
Thursday
15:00 - 00:00 hrs
Friday
13:00 - 01:00 hrs
Saturday
13:00 - 01:00 hrs
Sunday
11:00 - 22:00 hrs

* Outside these opening hours we are open in consultation for day trips, groups and schools.
* Our opening hours are subject to change. If it's quiet we can close earlier.