Ladies at a bar - Gasterij 't Karrewiel
Young girl bowling - Gasterij 't Karrewiel
Grill Tasting at Gasterij 't Karrewiel
Students ready to play bowling at Gasterij 't Karrewiel
Hamburgers at Burgers & Bistro 't QarraZ - the new concept of Gasterij 't Karrewiel
Bowling lanes and seats at Gasterij 't Karrewiel

WELKOM BIJ
GASTERIJ 'T KARREWIEL

Gasterij ‘t Karrewiel is tot 1 juni gesloten!

Wij hebben naar aanleiding van de berichtgeving in de media besloten om vanaf vanavond 18:00 (zondag 15 maart) onze Gasterij voorlopig te sluiten tot 1 juni. Wij hopen daarna de deuren weer te openen maar mogelijk zal dit ook pas later kunnen, wij zullen hierin de regering volgen.

De gezondheid van ons personeel en onze gasten gaat voor alles! Wij willen niet dat er een kans bestaat dat de besmetting zich verder kan uitbreiden! Omzet is belangrijk, maar gezondheid is nog veel belangrijker!

Omdat we nog veel reserveringen hebben staan voor de komende tijd is dit hele vervelende beslissing. Dit is een beslissing die niet alleen voor ons maar voor de gehele Horeca sector zeer grote gevolgen zal hebben.

Alle reserveringen tot 1 juni komen te vervallen. We begrijpen dat u als gast misschien teleurgesteld zult zijn dat uw uitje of diner niet door kan gaan. Wel zullen wij al jullie steun ná heropening echt nodig hebben en hopen dan ook dat zoveel mogelijk van onze gasten hun reservering kunnen verzetten naar een andere datum. Ook roepen wij na heropening de hulp van iedereen in om deze klap te boven te komen!

We zullen middels social media én onze website u op de hoogte blijven houden.

We zullen zoveel mogelijk u de komende tijd een persoonlijk een bericht sturen. Indien u vragen op opmerkingen heeft, mail of bel ons dan! Wij zijn tot 1 juni van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 12:00 en 15:00 uur.

Veel liefs voor iedereen in deze moeilijke tijd,

Team Gasterij ‘t Karrewiel

Cadeaubon

Bowling

Restaurant

Visit Delft

Indoor activities