Ladies at a bar - Gasterij 't Karrewiel
Young girl bowling - Gasterij 't Karrewiel
Grill Tasting at Gasterij 't Karrewiel
Students ready to play bowling at Gasterij 't Karrewiel
Hamburgers at Burgers & Bistro 't QarraZ - the new concept of Gasterij 't Karrewiel
Bowling lanes and seats at Gasterij 't Karrewiel

WELKOM BIJ
GASTERIJ 'T KARREWIEL

Wij zijn gewoon geopend!

Wij zijn door de Veiligheidsregio Haaglanden beoordeeld als sportkantine. Hierdoor gelden er geen speciale openingstijden meer en zijn wij gewoon van maandag t/m donderdag geopend tot 24:00, op vrijdag en zaterdag tot 01:00 en op zondag tot 22:00! Kom gezellig bowlen, een puzzeltocht doen of gezellig een kinderfeestje vieren! Helaas mogen wij momenteel geen drinken of eten serveren, wel kan er gezellig gebowld worden in de ouderwetse Karrewiel sfeer! Het is toegestaan om pakjes drinken of bidons met frisdrank of water zelf mee te nemen.
Bij een kinderfeestje mag er ook een snoepje of zakje chips meegenomen worden.

Om het bowlen in al zijn gezelligheid te kunnen blijven aanbieden hebben wij helaas moeten besluiten om de bowlingtarieven per maandag 12 oktober tijdelijk te verhogen, hier staat tegenover dat het is toegestaan om pakjes drinken of bidons met frisdrank of water zelf mee te nemen.
Het zelf meenemen van alcoholische dranken meenemen is verboden, mocht dit gebeuren dan zullen wij u helaas de toegang tot ons pand moeten ontzeggen.

Wij hebben in de afgelopen periode er alles aan gedaan om de binnen onze Gasterij alles in te richten om alle gasten op een veilige maar toch gezellige manier te ontvangen in de nieuwe 1,5 meter samenleving. Via deze link vindt u alle informatie over, reserveren, onze genomen maatregelen en onze tijdelijke extra huisregels die van kracht zijn.

Heeft u hier vragen of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op. Dit kan tussentijds door te bellen naar 015 213 6876 of de hele week door te mailen naar info@karrewiel.nl. Wij zijn 7 dagen per week van 12:00 tot 24:00 telefonisch bereikbaar.

Graag tot ziens bij Gasterij 't Karrewiel

Cadeaubon
Online reserveren nu mogelijk!

Bowling

Restaurant

Visit Delft

Indoor activities